Keputihan berair

Salam ibu2.saya nak tanya normal menjelang 38minggu hujung2 ni keputihan jenis air akan ada? Xde gatal atau bau ...biasa saja cuma itula keputihan saya skrg ni jenis berair

5 Balas

please pergi PAC. mcm sy deliver kelmarin 10/3. dua hari keluar keputihan jenis air ingatkan keputihan biasa rupanya air ketuban. 2 hari leaking, anak warded on antibiotik gara gara sy tak alert 🥲🥲 sedih ank warded dgn tgn asyik kena cocok sebab sy rasa sy tak cakna masa pregg 😌🥲

6mo ago

jenis mcm susu basi ke? tapi cair kan

sy pn mcm tu ada keputihan tp xcair x pekat.. tp perut selalu mengeras. makin lama makin kerap mengeras sampai 5 minit baru p hosp..tu pn air ketuban blum pecah n x darah kuar..alhamdulillah 39w1d selamat melahirkan baby boy.. apa pn if mommies risau ble refer doc ya.

Sy haritu ingatkan ketuban leaking sbb keluar keputihan mcm air. Pergi pac doc amik sample & terus doc insert ubat dkt vagina. Esoknya tgah hari terus bersalin

Banyak ke ? Camna nk tau ketuban leaking or just keputihan?

6mo ago

keputihan sy jenis air tapi warna putih mcm susu basi bukan jernih

hati2 tkut leaking ketuban

6mo ago

Nak tanya apa perbezaan keputihan dan lendir? Sebab pagi tadi keluar lendir ( warna jernih dan tak berbau )