Keputihan berair

maaf bertanya, keputihan berair pun termasuk tanda" bersalin ke ? sebab boleh beza keputihan sbelum ni macam mana, pekat , tapi sekarang keputihan tu jadi berair.. ada bau jugak.. sy sekarang 34w 6day #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

bukan rasanya. better puan bgthu pd nurse untuk swab.risau kalau gbs. nanti jadi risiko pd baby. at least biar dia swab

x. tanda2 bersalin baca dkt blkg buku pink tu. selain dri yg tulis dlm buku tu bukan tanda2 bersalin