buntu

salam ibu²...nk tnye,kat sini ade x ibu² yg kasi bayi susu fm yg berasaskan soya sbb anak alah pade susu lembu...?ank saya baru sbulan lebih,alah susu lembu,susu bdn drop trus n sy ade mkn ubt drh tnggi,xelok utk susukan baby..bantu sy..org ckp susu soya xelok utk bayi

1 Balas

Tak ada masalah puan. Soya tak bagus time mengandung. Baby alah susu lembu try je susu soya, tak serasi try susu berasaskan susu kambing.

4y ago

xjadi try isomil...sy try enfalac tanpa gula je..alhamdulillah ok smpai skrg...