Baby Eczema 10bln ?

Assalamualaikum... Hai.. Macam mane nak jaga pemakanan n ubt yg terbaik utk bby yg menghidap ekzema? Ank pertama xdew penyakit ekzema, ank kedua je yg mengalami ekzema mase bby 6bln... N bby alah pd susu lembu n soya... Apa2 makanan yg berkaitan dgn susu lembu n soya bby akan jadi gegata yg teruk... Sy dah p jumpa dokter hnya bg aqeous Cream...tp bby xserasi... Sy hanya sapu Cream ezzera lotion pd bby.. N ubt apa yg sgt sesuai utk bby ekzema?

1 Balas

ank buah saya kne eczema teruk sgt sgt dri 3 buln until 2thun lebih. mcm2 treatmnt dan ubat guna tpi tetap sme. bagi saya utk cri cara mrwat tu xsme utk sume. kne try & error. semoga dpermudhkn urusn awk