Normal ke rasa sakit pedih bawah perut (kiri kanan) dalam 5minit

Salam..hi ibu2,nak tny lah…normal ke bile dah masuk 7 bln rasa bwh perut belah kiri kanan pedih nyut2…lps tu ok semula dah.kdg2 xbuat pape ddk or baring dia dtg pedih cramp tu

2 Balas

normal je sis. sy pun dh 7 bulan jgk. sbb ruang rahim dh jd makin sempit, baby plk makin membesar. nak2 kalau baby aktif wuu lagi sakitt . 😭

2y ago

Sy baca artikel, normal…disbbkn pengembangan ligamen.tp tu lh,rasa cuak jgk igt tnd2 nk branak ke ape…ye lh xprnh alami,ni ank first

normal sis.. sbb kdg2 kpla baby berada di bawah..