13weeks rasa ketukan

Salam ibu2.. Ade tak kandungan baru 13weeks tapi bila letak tapak tangan kat bahagian bawah tiba2 boleh rasa macam gerakan2 lembut.. Tadi ayahnya usap2 sambil selawat, lepas beberapa saat saya pula usap tibe2 rasa gerakan yg halus kat tapak tangan.. masyaAllah subhanAllah.. tak jangka sbb rasa 13weeks macam awal sangat lagi 😅

2 Balas

Salam. Alhamdulillah bestnye moment ni.. Mmg baby dh cukup sifat 13 weeks ni..

ank yg pertama ke sis