Anak sembelit?

Salam ibu2 TAP, maaf gambar agak kotor. Anak saya 4bulan membuang mcm dlm gambar, baru start petang semalam selalunya x mcm ni. Najis mcm ni sembelit ke? Anak stkt ni x meragam jg dia mcm biasa minum susu macam biasa cuma najis dia nikali macam keras skit berbanding kebiasaan. Terima kasih kpd yg sudi share pnglaman.

Anak sembelit?
1 Balas

boleh refer sini awak

8mo ago

Dah tengok dekat sni, tp xpasti plak dekat mana type 2 or type 3. Klu tengok mcm type 3 jg harap la berak anak sy ni normal jg, risau je sbb first time begini. X perasan plk anak membuang tadi sbb dia xde nangis pun. Terima kasih info.