BAYI 3BULAN SEMBELIT

hi mommies. nak tanya kalau najis anak mcm dalam gambar (maaf gambar najis) tu sembelit ke? + anak time membuang tu dia tak selesa. sebab anak baru minum susu formula sbb dia tolak susu ibu 🥲. sekarang anak minum s26. ada suggestion susu formula yg ok tak utk elakkn sembelit. tq mommies semuaa

BAYI 3BULAN SEMBELIT
2 Balas

tidak. tekstur sembelit tahi keras dan berketul warna hitam. keserasian susu fm hanya boleh dilihat dlm masa 7 hari (baby sepatutnya poo paling lama 2 hari sekali, tekstur lembut)

ni bukan sembelit ya sis.. ini bg sy ok kalau berak cmni... sembelit tu taik seketul2 keras

6mo ago

angin dlm perut rasanya sis