Ruam susu / ruam panas?

Salam ibu2 tap. Bgaimana mau mngatasi bnda ni. Smlam xdak. Paginya muncul kedua2 belah kaki. How to solve this 😭

Ruam susu / ruam panas?
13 Balas

Cm kne serangga... Better bawak g klinik... Dpt kn nasihat doc nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

4y ago

Ok tq sis 😊

baby umur brp sis?better bawa p klinik..cuba pantau tgn,bdn blkg dan muka..besar dan berair ka..takut jgk chicken pok(cacar)

4y ago

Baru 1 bulan sis

kalau ada minyak aow cuba letak sapu minyak tu.. inshaaAllah sembuh prlahan2. sapu lepas mandi atau ikutkn sis

baby saya ada juga ruam begini..pergi farmasi n beli ubat ini. alhamdulillah berkesan

4y ago

Tq sis ☺️

anak saya dulu selalu ade kt muka, saya pakai sabun sebamed

Kesiannyaaa baby. Maaf, sy tak pasti. Belum ada pengalaman..

4y ago

Ok sis

cuba sapu dngan aowaleet sis.

Ini sebab serangga ni sis..

4y ago

Tq sis 😊

better rujuk doktor

Bawak pergi klinik