Suppliment sesuai untuk ibu hamil 3 bulan

Awal kehamilan sya mkan acid folid amway, kemudian sya scan baby masa 8w doc suruh makan obimin n stop acid folid tadi, 12w saya bukak buku di kk n nurse bgthu acid folid tu sama je ngn obimin , n suruh consume je . Persoalan saya sekarang ni saya perlu makan semula acid folic amway atau consume je obimin tadi, memandangkan obimin saya dah habis

1 Balas

ya sama jer. kalau habis obimin, boleh minta nurse beri lagi