Baru 34week tp dah sakit2

Salam ibu2 . Sy bru 34week tp tiap2 mlm perut ni sakit je tp sakit kejap2 . Lepas tu baby slalu mengeras . Bab sakit pinggang dgn celah kakang haishh xsah cakap memang sakit . Kalau nk trun katil nk pergi tandas pun dah terasa kesakitan . Tgh2 syok tdo pun kalau nk ubah posisi tdo tu pun mcm dah azab . Sakit sgt . Tadi pergi kk diaorg ckap normal n diaorg ckap perut dah kebawah . Kepala baby pun dah kebwah ikut laluan dia dah . So skrg kene berjaga2 je lah tnggu branak kata diaorg . Tp mcm awal kan sbb bru 34week . Ada ke ibu2 mcm sy jugak . #firstbaby

15 Balas

sy pn skrg tgh alami sakit kt klengkang tu..mmg sakit sngt..sy bru 25w

3y ago

tahniah awk