alahan teruk

hello mummies .. skrg kndungan sy dha masok 2 bulan .. tpi alahan kli ni mmg mncabar sy ya smpaikn sy tk bleh nk mkn atau telan mknan lngsung ! tiap kli tngok atau hidu mknan yg berkuah sy auto muntah .. ad cara tk utk kawal smua tu ?

2 Balas

Sy makan ikan goreng/ayam goreng, brokoli kukus dgn nasi je sis. Kdg telur dgn nasi letak kicap. Tu je yg selera. Sikit lg insyaallah trimester 2 dah ok

Memang da kena elak la makan makanan berkuah tu

2mo ago

ad .. spnjng pregnant pun mmg sy tk bleh nk msok dapur dha ..