pergerakan baby

hi salam ibu2 smua .. nk tnya klau seawal 10 minggu dh dpt rasa pergerakan baby ke? sbb saya tgh baring tiba2 rasa perut ni melantun2 mcm kena tendang sbb saya ni buncit perut berlemak dan lembik tiba2 je saya rasa perut saya melantun2 tapi slow je .. lama jgk lebih 5 min dia kjp ada kjp tkda .. btul ke tu tendangan baby ? normal ke kalau awal 10w2d dh rasa ? btw ni anak kdua

1 Balas

mcm tak sebab baby ditiupkan roh pun umur 4 bulan. Kaki tangan pun belum terbentuk sempurna. tapi tak tahu lah kuasa Allah kan.