Set Berpantang

Assalamualaikum dan hai semua.. Nak tnya set berpantang apa yang ibu2 lepas bersalin guna yeaa?? Yang elok n best guna?? Sya konfius dan tak tahu nak pilih yg macam mana set berpantang.. #firstpregnant

8 Balas

Sy ade beli set sari ayu... Ya allah best sgt pilis dgn herbal cream die tu... X pantang lg dah guna😅,, hilang sakit kepala dgn sakit tulang pinggul ni.. Dh la murah... Elok sgt la..

4y ago

Rm48++ 3 in 1 free minyak telon sari ayu utk bby 30ml.. Ade herbal cream, warming cream dengan pilis.. Boleh tgk kt shopee..

Utk dalaman, saya consume shaklee basic. Luaran guna nawal beauty. Ikut pada bajet jugak. Sekarang banyak pilihan.

saya pakai afiat.. tapi pada saya kurang memuaskan.. ramai org syorkan nonarogut dan sari ayu..

sya gugur pntang mcm org bersalin guna set chantiqmanees..harga berpatutan..senang guna

mak yg buatkan set berpantang....

sy pkai shaklee..ok jgakla

nonaroguy

NR