Muntah yang teruk

Salam ibu2 semua, sy masih di minggu 11, dan masa awal pregnancy sy mual2 saje. Sejak kebelakangan ni mual saya jd muntah yg ade isi. Kadang2 sy muntah hijau disebabkan xde isi utk dimuntahkan lagi. Sy sudah mkn ubat anti muntah atas saranan doktor. Tp bila sy bekerja, ingin muntah tu dtg berkali2 dan melesukan bdn saya. Ada apa2 tips utk ibu2 share pd saya?? Pregnancy yg pertama

1 Balas

Sy pn mcmtu jugak wktu 3 bulan prtama...tpi bila sy mkn buah yg ada masam2 skit spt mangga, rasa loya tu hilang

4y ago

Terima kasih 🥰🥰