scan boy mmg konfirm boy ke?

Salam ibu2 semua. Sy bru scan baby 17weeks. Doktor ckp baby boy. Ada kemungkinan x baby tu girl? Sbb mmg harap sgt2 baby girl. Ni las pregnen kot. Sbb dh 2x czer. Mngkin nk ikat dh lps bersalin. Anak dua2 boy.

scan boy mmg konfirm boy ke?
62 Balas

Bese nye klu scan boy, akn kluar pon boy.. Klu scan girl kluar boy tu bese.. Sbb dlm perut bby tu kepit paha.. Sbb tu akn nmpk girl.. Sy kne mcmtu.. Nasib beli baju sume unisex

5y ago

Kita scan ckp boy tpi kluar girl... Scan klinik kerajaan je... Sbb doktr xder plak ragu2 time tgok jntina jadi ingt btl2 boy... Skali girls keluar.

Saya dulu first first scan time 19 weeks , dorang kata boy . Lepas atas 20 weeks je , terus jadi girl 😂 dr kata bawah 20 weeks tak confirm sgt . Sampai skrg scan pun , dah confirm baby girl 😂

Kakak sy Penh tya pakar.. Ada kmungkinan x..boy jdi gurl.. dia ckp boleh kalau msa scan Tali pusat agak mengganggu.. 😌 Sbb 1st dia scan dorng ckp boy.. dh dekat due g scan smula ckp gurl..

Biasanya kalau boy, InsyaAllah mmg kuar boy. Tp kalau girl ni susah sikit nak jangka. Mcm my sis doctor scan girl, keluar boy. Mmg jadik mat jambu la anak buah sy tu..serba pink 😂😂😂

sy g scan x nampak pon boy ke girl.. ramai kata girl. suami pon harap sngt dpt girl... kata die konfirm girl.. tapi firasat hati duk kata boy dri awal mengandung lgy.. last2 kluar mmg boy...

Sy doc scan masa 18 week.. Xtanya pon jantina, doc scan..dan doc trus bgtau, ooo boy is coming.. Sy plk xnk tau, doc dh ckp dl. 😅 And now baby boy sy dah 1 year 4 month.. Alhamdulillah

Posibility untuk jadi girl tu ada je. Makcik saya ingat sepupu saya boy sampai kesudah, keluar keluar girl. Tak apa lah sis, anak lelaki ke perempuan ke, asalkan sihat. Tak ke begitu?

Kwn sy citekn ipar dia mula2 2x kena czer.. Pastu lagi 1 due normal smpai 5 org dh smua nyer normal.. Sy pon dh 2x czer..ni tgh preggy dh 21w 5days..tkt d pksa czer @ normal tah😰

saya buat detail scan ari ni.. baru nampak betul2 birbird dia. haha.. sebelum ni scan asyik tutup je.. kalau nk yakin buat detail scan if da kandungan 20+ 😍😍 janjinsihat

Kalau nampak boy kebarangkalian memang akan boy. Unless scan nampak girl, boleh jadi keluar nanti jadi boy. Dia sembunyikan time scan dulu.