DURIAN CREPE

Nak tanye.. Pregnant 4 bulan boleh makan durian crepe tak? Teringin sangat2..risau nak makan sebab baru anak first n pregnant usia muda #firstbaby #ingintahu

9 Balas

saya makan jaa tk tahan daulat sgt dh pnya la teringin. tpi lepas tu saya mnum air masak bnyk2🤣 jdi la habuan lepas ngidam .. tpi kalo awak ad msalah rahim lemah ke ap better tgu perut 7 8 bulan dulu kot🥲

saya time mgndungggg asyik makan durian jeee...kdg tu smpaiii 6 biji sehariii....durian je bleh telan... tpi alhamdulillah...baby okkk...saya pun okkk🥰..

elak durian sewaktu mengandung sbb panas bahaya kdg blh beri komplikasi pada ibu dan anak. Sewaktu berpantang blh mkn utk beri kehangatan pd badan

bole dlu sy preggy 4bulan tringin nk mkn durian crepe, sy mkn skit² jaa sbb tringin kan takpe jgn kerap je

Makan jer selagi takde alahan.. Tapi berpada.. Jangan makan banyak².. Cukup buat rasa 1 2 sudu dah lah

saya mengandung 3 bulan mkn durian crape ngan millie sis , tapi alhamdulillah x de pape jgak 😌

try mkn sikit je dulu. kalau badan boleh tolerate,xde apa2 effect,boleh teruskan mkn

Boleh je makan. Tp moderate la. Setakat 6 biji tu boleh la makan

Boleh kalau tak de kencing manis