Makan Pedas

Salam ibu2 semua. Nak tanya betul ke kalau suka makan pedas nanti bayi dalam kandungan kena kesannya? kulit tak cantik/kering bila keluar #SeriusTanya #ingintahu

4 Balas

wsalam, siapa yg kata tu? klu bukan dktr yg kata tu...idak la. usually elak mkn pedas ni sbb xnk kena heartburn. sakit tu lg2 nk tidur malam.

2w ago

xde la..sy masa 3rd trimester hantu samyang..seminggu sekali mesti pekena samyang xpun ghost pepper. alhamdulillah ank lahir bersih 😅 ank no 2 siap ratah cili padi tu...semua duk risau. alhamdulillah ank lahir bersih juga .