perut kosong nampak air sahaja,semoga ada keajaiban.

salam ibu2 semua. bulan 11 lalu saya keguguran tak cuci just tunggu keluar habis. then 12 saya period ,period panjang rupanya tak habis keluar 27.12 Doc bagi ubat bersihkan. alhamdulillah 1minggu dah bersih. 1.2.23 test upt 3hari berturut alhamdulillah positive. 6.2.23 scan doc bagitau hanya nampak fluid tak da yang lain. doc takut kandungan luar rahim, Doc ada sediakan surat jika ada sakit terus pergi kecemasan. dup dap dup dap tunggu appointment doc jumaat ni untuk scan. Mohoh doa dari rakan2 semua semoga semua baik2 saja, insyaallah ada reseki mengandung lagi. aamiin❤️

perut kosong nampak air sahaja,semoga ada  keajaiban.
1 Balas

Mudah mudahan semuanya baik tanpa mudarat. Ya Allah, kurniakan baginya daripada sisiMu zuriat yg baik, sesungguhnya Engkau Maha Mendengar doa.

2y ago

Sama-sama