16MINGGU DAN MULA SUKAKAN KOPI!!!!OLD TOWN WHITE COFFEE ICE

Salam ibu2.. saya start 16 minggu ni tiba² nak sgt minum kopi.. pada mulanya saya tahan juga.. tapi sampai pening kepala sb saya seseorang yg dah lama hilangkan ketagihan kopi dahulu masa bujang.dan sebelum mengandung bukan seseorang yg amalkan kopi.... tiba² sekarang mula teringin.. dah minum sekali kopi kluang AEON dengan niat nak lepaskan keiginan ( MMG fav keluarga saya... Sebulan sekali pasti pergi minum kopi kluang) JADI SATU KETAGIHAN😭😭😭😭 LEPASTU saya beli white coffe 3 in 1 yang 3 paket kecik RM3 kat speedmart.. dengan niat dan harapan HILANG LAH.. SAYA MINUM TU 3 HARI SEKALI MEANS 3 PKT UTK 9 HARI.. TAPI MALANGNYA SAYA X NAK STOP LUPAKAM KOPI... SAYA ASIK TERINGAT² JE... SAYA X RASA SAYA KETAGIHAN.... SB SAYA NAK KOPI AIS JE.. X AIS SAYA XMINUM... 😂 YA ALLAH... MACAM MANA NI SAYA DAH BELI SATU KAMPET BESAR PULAK KOPI TU...😭🤣😭🤣😭🤣 RISAU LAA...... TAPI DAH ,3 HARI SAYA X MINUM BARU MINUM 2 X.......DOAKAN LA SAYA BERENTI MINUM KOPI...SIAN BABY NT.. DAH LA SAYA HIGH BP DAN LOW HB...😭😭😭😭😭😭😭 Kalau ade petua bagi lah.. saya risau...#bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #pregnancy

1 Balas

same . sye dri sblom preggy mmg hantu kopi ais dgn teh o . tpi dsbbkn da preggy , kne pkr minum tu xdpt ape . buat hb maken rendah adela . risiko tau ntie hb rendah . kne pkr baby la jgn pkr kn tekak . skrg nk rse ilang nk minum tu sye minum oren sunkist no sugar , minum masam -ii sdppp . 😋 . air susu jgn lupe minum .

3y ago

control jgn x control . sbb hritu hb sye trun , sbb minum kopi , teh . risiko nye nti nurse ckp kne enject pinggang klau da low sngt & efek tumbuhbsaran baby . da stop minum kopi , teh . hb naik smulaa . legaaa