pregnant lagi.

salam ibu2. saya baru dapat tahu saya mengandung lg. anak pertama (czer) baru 7 bulan. saya makan pil perancang tp taktau la kenapa bole sangkut 😌😌. kalau prgi kk nurse marah tak? saya malas betul kne bebel ni. hmmmm

1 Balas

klu dh mkn pil on time tp sangkut juga dorg tak marah. cuma risiko ke ibu la. sy mkn pil juga tp sangkut time ank ngam 1tahun. tmpt czer sy sakit sejak masuk 15w. ni skrg dh nk masuk 20w xblh nk lasak lngsg.