Kesan parut bius belakang badan

Salam ibu2. Saya ada soalan serius, selepas saya bersalin saya dibius separuh badan untuk dijahit pula kerana koyakan yang besar. Sekarang saya geli tengok belakang badan saya ada kesan daripada cucukan bius tu. Bila berurut, orang urut tu kata saya dah tengok banyak orang bersalin, tak pernah dia tengok ada kesan macam ni di badan cust dia. Saya nak tanya ada ke ibu2 ada kesan begini selepas dicucuk bius separuh badan (Spinal anaesthesia). Normal ke? Ada cara nak hilangkan?

Kesan parut bius belakang badan
2 Balas

sy emergency czer cucuk spinal anesthesia. tak ada pula kesan mcmni.

saya takda mcm ni 😅