speaker jatuh atas kaki anak

salam ibu2.. parent2 yg berpengalaman dalam ni.. nak tanya bahaya tak ni. speaker jatuh atas kaki dia tadi. bila tgk ibu jari kaki dia dah jadi lebam. ni bahaya tak ea perlu tak bawak gi klinik atau hosp. maaf saya baru ada anak satu. ni pengalaman pertama terjadi sepanjang jaga anak.. please tolong🥺

speaker jatuh atas kaki anak
5 Balas

kalau sy, tengok dulu, kalau dia boleh pijak tak sakit, ape semua..tgok esoknya..kalau dia pijak, sakit, nangis², sentuh pon dia tak bagi sebab sakit..mmg sy bawa terus ke klinik atau hospital terus..

2y ago

aamiin.. terima kasih🥰

nanti kuku tu pandai jatuh sendiri.. and atau bila tumbuh balik dia x sekata da jadi berombak sikit

2y ago

oh nanti jadi macamtu ye.. okay terimakasih info ye🙂

Salam mommy. Kalau risau sangat dan perasan anak merengek sakit boleh bawa jumpa doc, mommy

2y ago

Sama² . Alhamdulillah

kalau risau bwk pegi klinik jela. tkut jari tu ade retak ke ape ke.

2y ago

ok2 terimaaaaa kasih sangat2🥺

bole pergi klinikutk confirm

2y ago

alhamdulilah dah ok sis. aktif macam biasa dia.. boleh pijak kaki siap hentak2 lagi😅