tolong beri komen

salam hi ibu2 nk tnya lh prnh x kena kencing kotor time mengandung ni..doc mmng ada bg ubt dua jenis satu campur dlm air lg satu kapsul telan tpi saya ni ubt besar susah nk telan ..ada cara lain x doc ckp kt pramasi ada jenis cair tpi x semua tempat ada .. ? ada yg thu x

4 Balas

Sy pernah kene awal2 masa dpt tahu pregnant . Ramai suggestkan minum air barli kosong . Sy amalkn 2minggu deret Alhamdulillah elok lps tu .

6mo ago

barli kosong tanpa gula ke

dlu sy takut mkn ubat payah sgt mkn bila sakit. tapi dh mngandung ni ubat sebesar alam pon trpksa la telan haha enjoy je

6mo ago

mcm ubat iron laa busuk jugak. cuba telan dgn air sunquick mkn ubat2 ni lalu skit

wslm. dulu sy kena kencing kotor Dr bagi antibiotik yg kapsul ja. amoxycillin nama antibiotik tu. tiada ubat lain

6mo ago

antibiotik tu kita bukak and campur air blh x sbb ubt ny bila masuk mulut busuk

sy haritu sekali je kena tahan wad sbab air kencing kotor,tak pernah lagi doc bagi ubat