Keputihan atau ketuban leaking?

Salam ibu2, ni apa ya? Risau kalau air ketuban leaking. Tak berbau & keluar tiba2. Skrg dah masuk 35w.

Keputihan atau ketuban leaking?
16 Balas

saya pernah alami cmnie , tapi ada keputihan sikit . Sbb saya positive gbs lepastu ada basah sikit . Then , bila check saya leaking ngn air ketuban . Dia keluar sikit sikit masa saya preggy 37 weeks dia keluar sikit sikit smpai saya 38 weeks terus induce then bersalin. Saya prefer, kalau awak rasa was was better g klinik buat scan n check skli air ketuban .

2mo ago

Baby ok tak? Saya ada gbs and taktahu mcm mana air ketuban leaking 😣