air ketuban keluar sikit normal ke tak ?

salam ibu² , nak tnye normal ke klau air ktuban kluar sikjt , xbhye utk bby ? tpi bby gerakk aktif lagi . ptut ke pegi check hospital .. pstu perot kerap trse sakit tpi sakit biase xkuat mcm snggut .. tade pngalamn anak first 39week 3hri

1 Balas

Saya baru je bersalin 2 minggu lepas. Saya pun sama mcm sis. Air ketuban leaking, saya terus ke hospital dan kena warded. Nanti doktor akan check dan pantau. Diorg akan tanya air ketuban masih lagi jernih atau tak. Kalau warna hijau contohnya, tu tanda baby dah berak dan bahaya.