Mohon nasihat

Salam ibu².. Nak tanya, adakah normal mengalami buasir waktu hamil? Ada ibu yg sudi share pengalaman atau tips? Tak selesa berjalan, duduk, berdiri, nak bangun, semua rasa sakit yg amat 😭😭#32weeks

2 Balas

rjuk doc sis mse chekup

3y ago

sy pun ade masalah buasir.. doktor xkan kasi ubat sbb kita pregnant.. dia suruh amek glove, isi air kat mindle finger lepas tu ikat, bubuh dlm freezer.. lepas tuh jolok kat dlm tu.. kalau buasir kena masukkan balik.. kalau x mmg x selesa..