Bleeding or spotting?

Salam Ibu², nak tanya, ada yg pernah pregnant 6weeks tp keluar darah? Darah merah skali dgn lendir, darah kuar sikit2, Itu spotting ke? Risau ye saya. ?

8 Balas

👆🏽 sye , minggu ke 4 -5 fresh blood . Doc suspect threaten misscarriage dh bagi ubat kuat rahim masih juga kluar . And mggu ke 6-7 kluar brownish pekat on off . Chck hospital emergency operate suspect luar rahim . Doc tebuk lubang 3 dekat perut buang . Baru discharge semalam . Cepat2 refer hospital kalau ada mcm ni .

5y ago

Takziah sis. Semoga ade rezeki utk hamil kembali ya.