Survive spotting sampai bersalin?

Salam ibu². Nak tanya ada tak ibu² yg 1st trimester selalu kelua spotting brown or red, tak bnyak Dan bercampur keputihan? And baby survive... Saya dah 3w spotting and Dr prescribed duphaston. Saya berharap sgt kndungan kalini sihat sempurna hingga Selamat dilahirkan. Ibu2.. doakan saya ye. Ni kandungan kedua (9w) after miscarriage last year, 2021. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

sy mula² keluar darah menitik kaler brown. pdhl 1st pregnancy,xde pon mcm ni. seminggu lpas tu,keluar darah merah fresh. sy mmg redho je xde rezeki. sbb bkn sikit. bnyk sgtm 3x tukar pad dlm masa 1jam.😢 rupanya sy ade apendik. nk xnk,kena bt jgk operation time tu dh 13week. mmg risiko utk gugur tu ada. tp Alhamdulillah skrg ni dh 23 week. kuat babynya bertahan. sis kne bedrest,jgn bt kje berat,jgn berdiri lama2