idea susunan barang bayi/bilik bayi

salam .ibu2 n bakal ibu2,ade yang dah prepare barang bayi ke.jum share gambar susunan ruangan kelengkapan barang bayi/bilik bayi.mana tahu boleh kongsi idea.?

1 Balas

COMPLETELY AND PERFECTLY to Welcome your baby - 5 PCS BARUT √ - 4 PCS BEDUNG - 5 PCS ROMPERS - 3 PCS SLEEPSUIT - 3 PCS JUMPSUIT - 1 PAIR NB SUIT (LONG SLEEVE) - 1 PAIR NB SUIT (SHORT SLEEVE)√ - 1 PCS MUSLIN SWADLE √ - 1 PCS SOFT HOODED BLANKET - 3 SET MITTEN BOOTIES 1 TUNKU bayi √ - Sapu tangan - Tuala - Minyak telon - mandian bayi