Hb low dah cuba mcm2#

Salam ibu2 hb sy low 8.8 je ,sya dah mkn mcm2 still xnaik jgk . Ad solution x ? sy risau sangt . Preggy 5 month.

19 Balas

Saya amalkan jus mamariam sejak dari 4 bulan. . HB tak penah kurang 11.0 .. ambil jambu batu setiap kali nak checkup esok tu .. HB maintain 11.3-11.9 .. bila dah naik 7 bulan, saya amalkan minyak kelapa dara pulak. Jus mamariam still amik cuma tambah minyak kelapa dara. Yg paling latest HB saya 12.4 ..