Berat naik

Salam ibu2 dan bakal ibu2.... Sy nk tnya, ada tak ibu2 yg berat naik banyak...then kne buat bi-weekly BP ni...ibu2 buat kt mana ye selain klinik yg kita selalu checkup...sy kalau nk gi klinik tu kerap2 susah sikit...sbb sangkut dgn kerja...nak ambil cuti xberbaloi sbb rasanya nk buat BP ni sekejab je kn.. #Bakal ibu yg buntu #23weeks #Journey of first pregnancy

Berat naik
48 Balas

..beli sndiri je alat bp tu..mmg pnt nk mlyn g klinik o mna2 yg bolh ambik pb

sama la saya .. check 2hari skali selama 5minggu .. gara² 1bln naik 4kg½ ..

Tu normal...biasa ...sy selang sehari buat naik berat badan sebulan 3.5kg

saya berat naik banyak time preggy tpi tkde pulak dia sruh buat mcm ni

Sy dlu farmasi sblah tmpat kje je byr rm1 utk check bp 😁😁

Same as me plus bp high jugak. So hosp confirm.preeclampsia

sy buat dekat klinik yg berdekatan ngn opis, xde p kk pon

saya buat dkt farmasi lepas balik keje. percuma jee

sya pnjm makcik sya pnya alat tu, cek sndri kat rmh

Dkt famasi boleh buat tk kne bayar pon free je