38weeks

Salam ibu2. Boleh share x senaman atau pemakanan yg boleh buat kepala baby enggage. Semalam bru lpas check up misi ckp position baby still cephalic n belum engage lgi sedangkn dh msuk 38w. Normal ke ye. Nie baby 1st xde pengalaman sgt. Sy pon xde rase tnde2 apa2 lgi cume kdang2 baby je mengeras. Boleh share x senaman atau pemakanan yg boleh cepatkan bersalin huhu xsabar dh nk jumpa baby + dh penat bawak peyut ? tq mommy

1 Balas

Kuatkan berjlan sis.. Jln2 depan rmh pom xpe😁

4y ago

Kan.. Tulaa.. Sme lar sy😅tmbh2 trasa ngilu2 kt bwah😅kt ari2 senak sgt rse.. Jln trknkang dh😂😂