???

Salam ibu² blh share x ssu pe ibu mnum msa mgndung...

44 Balas

Awal trimester minum anlene sebab tak boleh nak minum susu ibu mengandung lagi rasa nak muntah, masuk 2nd start minum susu enfamama perisa coklat vanilla punya tak sedap sangat sekarang dah last minum susu anmum vanilla.

minum susu c2joy mmg elok untuk kulit bayi skli.... kencing manis pn blh hilang... sy amalkan susu c2joy dr mula2 mengandung smpai dah nk dkt dgn due...

Saya minum susu everyday.. Kadang minum dutch lady full cream je.. Tak leh masuk klau susu low fat.. Rasa nk muntah

Saya minum susu HL je sehari dua gelas. Kadang minum farm fresh. Tapi suka HL sebab sedap hahaha.

4y ago

Sama la susu HL... tp klu beli sekotak beso dpt minum skli jer... yg lain anak4 minum sama... 😆

Wassalam. Sy minum susu moeder. Bagus utk tambah susu dan kulit baby yg cerah 😊

Dutch lady full cream, hl, nurse saya kata susu tepung tu gula tinggi 😅

Fresh milk, low fat ducth lady, anmum tanpa gula tambahan

Sy minum HL. Nurse kata ok. X de HL dutch lady low fat je

Fresh milk farm fresh.. Fernleaf full cream

Fernleaf.. Xlalu nk minum susu pregnant😖