Cara turun kuning baby ?

Salam ibu2 , bagaimana cara paling mujarab utk turun kan kuning baby , ya. Baby sya 203 dah skrg . Hmm tolong share tips2 mandian hilang kan kuning , ibu.

11 Balas

- stop makan apa2 jamu @ herba @ akar kayu - stop makan makanan ber lada hitam. - focus bf. tk perlu intro fm. just kerapkan menyusu je. Tapi jujur sy ckpkan. kalau sis dh ikhtiarkan mcm2 tpi tetap tk turun. lepas 2minggu, masih tk turun jugak, stop je bagi fm ke mandi dgn apa2 je. focus bf je sis. nnti dia hilang sndiri. lebih dri 2 minggu dh kira prolong jaundice. buat laa apa pun, dia akan hilang dgn sendiri.

1y ago

No kunyit juga ya sis. Utk mandian sy guna Baby’s Nature by Blessed Beauty