Kuning Bayi

Hi, ada siapa2 boleh bagi tips utk hilang kan kuning baby.. Sdah byk cara try tpi still naik bacaan kuning? *Anak pertama*

3 Balas

Hello Sis, bagi baby minum susu kambing brand Karihome. dua atau tiga kali sehari cukup. sehingga next appointment. pasti turun kuning. beli di farmasi ye susu tu. tak semua farmasi ada jual. kuning baby sy 5.3 turun kepada 1.2. Syukur sgt 😇🙏 sbb tak snggup tengok baby kena cucuk ambil darah uhuhuu. kalau baby jenis mnyusu formula atau badan ibu. boleh selang seli bagi susu kambing. tiada mslh.

1y ago

Susu karihome jenis mana ye?

Sa bagi baby jemur awl pagi jm 8 smpi 9 lepas itu bagi mandi air cincau ori dari baca an 205 turun 184 turun lagi 148 turun lagi 96 x cek da😊

Try mandikan dengan air rebusan daun durian belanda..ambik 7 helai daun durian belanda rebus lepastu cmpur dngn air biasa..

4y ago

Tq for information 😘