Bby 3bln perlu kejutkan utk menyusu x wktu mlm?tdur klu 4 5 jam blum bgun?Ank sy mnum ssu formula.

Dilema kekeliruan#ingintahu #firstmom #pleasehelp

3 Balas

untuk 3 bulan ,kalau berat sebelum ni ok je dah xperlu dah...sebab perut baby dah berkembang utk melambatkan proses penghadaman JD tahan lama sikit perut die...saya hanya BG anak 3 bulan bile die bangun shj...tapi selalu 2x je die bangun Susu...

11mo ago

Tulaa...biase la Kita ibu2 ni mmg risau memanjang je Kan 😅😅😅 anak senyap Salah,bising Salah...kalau berat Naik cun je ibu xperlu risau la insha'Allah ok semuanya

terpulang. nak kejut boleh, xna pon xpe. tp kalo nk ank naik berat lawa, kerapkan nyusu time malam. tp nt kot ank la ngamok asik kne kjut je sbb nyusu.

12mo ago

okay baik sis trma kasih ye

kalau saya tak kejutkan dah... dengar dia merengek baru bagi susu...