Polyps

Salam ibu2.. Ada tak yang pernah ada polyps masa pregnant ni.. Dr baru detect sy ada tadi.. Patutla selalu spotting dan bleeding.. Tapi polyps saya panjang.. Sampai nak terkeluar dr miss V.. Ada ibu2 yg pernah buat prosedur buang polyps ni tak.. Sakit x? Saya jadi takut pulak ??

6 Balas

Sy penah ada polyps mse kandung 26weeks mcmtu, ade bleeding.. So terus g hospital.. First time kne mulut itik, x Sakit Sgt, cume x selesa. Doc bgtau ade polyps and terus cabut polyps on the spot. X Sakit pon and Sgt skjp..

4y ago

Hi sis... Lepas buang polyps tu ada bleeding ke? Brpa hari?