alergik @ gegata

salam ibu2.. ada tak baby jadi yg mcm ni.. boleh share tak any cream/remedies? anak dah 5 hari jadi macam ni dan harini makin merah dan merebak.. dah jumpa doc dan doc bagi ubat yg ada steroid.. sy takut nk guna utk baby.. harap ibu2 sini blh bantu.. terima kasih

alergik @ gegata
2 Balas

anak Sya lgi teruk' kena ekzema, sampai ke kulit kepala jdi melupas,ber,air,luka2 teruk',tpi Alhamdulillah dh sihat, kulit sensitif anak sya, sampai sekarang alhamdulillah x ekzema, kulit sensitif tak boleh kena cuaca panas,baju sllu pakai yg tipis/yg ada lubang2 sya bawak ke klinik pakar kanak-kanak, klinik China, Alhamdulillah mujarab, elok sangat ubat, tak mahal,murah sangat, sya pi klinik yg cawangan di sungai Chua Kajang, sebb sya duk kawasan Bangi.

nak tanya dktr yg bg ubat tu dari kk atau swasta? klu kk blh je pakai