Gender

Salam ibu semua , nak tanya . Aritu scan 20w then dr cakap insyaAllah babygirl . Kalau 20w tu confirm dah ke gender ? ke ada yang tetiba nanti tertukar pulak . Sebab ingat nak beli baju baby ikut gender ?.

1 Balas

gender tu x dpt nak dipastikan 100% .. kdng brapa kali pon scan , ckp perempuan .. tetiba keluar lelaki .. itu semua kerja Allah .. jdi susah nak pastikan sgt😅 blh bli unisex punya dulu utk pakai dihospital .. nanti dah bersalin ,keluar hospital blh bli lagi ikut gender baby ☺

4y ago

sama2 .. tahniah😍