Doakan saya bersalin 2hb 9 ni🤲🏻

Salam ibu" mintak doakan saya ZAWANI BINTI MAT HARUN dibukakkan jalan n bersalin 2hb 9 ni ye..semoga urusan saya bersalin dipermudahkan dan selamat ibu n baby aamin🤲🏻.. saya tak de tanda" lagi tapi doc kk dah suruh serah diri je 2hb 9 kat hospital sama ade hospital nak tahan atau tambah hari lagi. Semoga urusan ibu" semua dipermudahkan jugak ye🤲🏻#firstmom #firstbaby #pleasehelp

Doakan saya bersalin 2hb 9 ni🤲🏻
62 Balas

Ya Allah, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Mujib Semoga puan zawanj binti mat harun dipermudahkan urusan bersalinnya Ya Allah, mudahkan bayi dalam kandungannya keluar pada waktu yg tepat dan sepatutnya Ya Allah, kurangkan kesakitan dan kurangkan masa bersalinnya Ya Allah, berilah nurse dan Dr yg terbaik dlm menjaga dan menyambut kelahirannya Ya Allah. Berikan lah kemudahan bersalin tanpa koyak pada zawani bunti mat harun. Aminn ya rabbal alamin

2y ago

Aminnnn