Mucus Plug atau Keputihan?

Salam ibu, maaf gambar agak sensitive. Saya tengah confuse sama ada ini keputihan atau mucus plug ye? Boleh ibu2 yang berpengalaman terangkan tak? Btw saya dah 39w5d. Terima kasih.

Mucus Plug atau Keputihan?
4 Balas

3w ago

cth klw dah 39 minggu keluar sama mcm dlm gmbr and positif gbs kene pergi cepat2 ke hospital ke?

Td pagi pun saya keluar mcmni .. tp lendir putih transparent .. mlm td bawah perut sakit sgt .. nak kencing , nak dduk sakit kt bwh perut .. tktaula nk pi hosp ke tknkk🤣

3w ago

Sy hrni tepat 40weeks .. dpt tarikh serah diri sbb overdue 4/6

Mucus plug

4w ago

Sama-sama. Semoga dipermudahkan urusan.