Adakah mucus plug

Salam ibu2. Nk tanya ini mucus plug ke ye. Saya tak thu beza mucus plug dengan keputihan. Dia mcm melekit sikit #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Adakah mucus plug
4 Balas

Bukan. Keputihan ni. Sy dah confirmkan dgn nurse. Sy inform nurse sy keluar mcm lendir kental, jernih. Nurse ckp tu keputihan. Kalau mucus plug, ada bercampur darah merah/coklat2.

Sy ada keluar mucus plug hari rabu. Kenyal, tebal & lain dr keputihan.

maaf, sy tiada pengalaman mucus plug

keputihan biasa ni..