BUKU PINKkk

Salam ibu, kalau ade sjrah gugur dan hamil semula.. Perlukah buka bukupink seawalnye lpas tahu +ve..?? Spe ad pnglmn blh shre.. tq #4weeks

11 Balas

saya pernah gugur sebelum ni, lepas tahu pregnant saya tunggu 8 minggu pergi scan swasta confirmkan ada baby heartbeat baru saya call kk untuk booking buka buku pink. kita kena banyakkan bedrest jaga mkn jgn stress santai² je InshaAllah takde ape, skrg sy 22week 😊

1y ago

lps tau pregnant blik tu.. mkn x ubt kuat rahim..??