Waktu Tidur Baby

Salam ibu-ibu..Nak tanya anak ibu-ibu senang tidur siang x?Boleh share tips?

2 Balas

xsame bby sis . pengalamn sy ank prtama jenis susa tido . mlm lg la susa tido tpi ank kedua sy senang tido mlm . siang tido ank kedua sy tpi bkn tido melmpau mcm wktu mlm . mlm dy hnye bgun 1kali tok mtk susu . siang brgntg bila dy bgun tnde dy nk susu . sbb susu bdn ni 2jam je dh hadam . proses dy cpt sbb tu bby akn kerap bgun untk susu lg .

5y ago

ok la tu mmg bgos lg bby yg xkuat tido siang sis . mlm dy lena . nt da 3bln pon da xnk tido sgt . nk ajk main . uhuhu