Due bulan 8

Salam ibu ibu semua.. siapa due hujung bulan 8? Dah ready ke tu? Sy due 29/8, ada yg dah bersalin awal ke? Sy tak sabar nk jumpa baby.. doa kan sy dipermudahkan urusan bersalin, baby n ibu selamat ye.

29 Balas

due 28/8 🤭 1st mom. pn x sbr2 nk jmpa baby. semoga dpermudahkan urusan kita semua nk bersalin.

Sy due 23/8 2nd baby. 1st baby betul2 ikut tarikh due. 2nd ni tak sure la awal ke ikut due jugak.

1y ago

same la yg first ikot due tepat2...yg kedua harap nya mudah la

saya due 08/08 tapi tanda ii tkde lagi,mybe baby seronok dduk dlm perut kot hihihi🤭

saya awal buln 8..first mom..moga d permudahkn urusan kita bersalin ye❤️🤲

1y ago

amin amin ya robbal alamin..insyaallah

sya 16/8 nie semoga kita smua diprmudahkan urusan bersalin nanti insyaallah amin...

kita sama due lah.semoga di permudah semua urusan kita bersalin nanti🤲🏻

saya due 12/8.semoga mommy2 semua selamat bersalin dah dpermudahkan urusan.

Sy due 26/8 , yg abg dlu bersalin 38w .. minta2 laa kli ni pun awal jgk ..

due 17/8. semoga dipermudahkan segala urusan mummy ye.

1y ago

semoga dipermudahkan urusan mummy sakinah

saya due 30/8..smoga dpermudahkan segala urusan kita semua.. amiin