33w4d

Normal ke kalau keluar keputihan macam putih telur tu ye ?

2 Balas

Pengalaman sy. Keluar lendir jernih. Sgt pekat lendir tu. Sy cuci2 tarik2 korek2 pun xkan hbis dan tak putus. Dia sangat pekat dan likat. 2 hari sy keluar cecair jernih tu, air ketuban sy pn pecah. Smpai hospital sdh 4cm jalan bukaan. Bgus sis pg hospital cek klu sis rsa tu bukan cecair keputihan. My baby born on 36wk 3d

Kalau macam putih telur tu colurless ke ? , kalau colourless tak de apa . Lendir je kot atau air mazi . Kalau keputihan dia warna putih