PERGERAKAN BAYI

Salam ibu ibu, normal ke bayi lebih aktif di waktu ptg dan mlm? Kurang aktif dari 9am-9pm utk kira pergerakan bayi. Ada hari x cukup pon 10

1 Balas

normal.sis kalau baby aktif ptg dn malam , 9am-9pm. tu untuk kita kira ..kalau tak ckup 10 tendangan sis kne prgi hospital..untuk checkup...kdng2...kalau kita buat kerja kota xrasa pgrakkan bayi..jadi sis ambil masa untuk ddk or baring...if mmg baby x aktif..cepat2 ke hospital