hai, nak tanya mommies 2 kat sini. saya ada kekeliruan bab kiraan weeks dalam aplikasi ni.

Contoh saya tarikh last day period saya 11jun. Saya install apps ni ada tunjuk dalam 5 minggu 5hari harini. Tapi dalam apps tracking period saya jadi 6weeks 6day. Mcm mana nak kira ya? Saya xpegi klinik lagi utk scan. Sebab ingat nak tggu weeks 8. Help. Ni first baby.. keliru sikit.

1 Balas

kiraan mengandung mengikut 1st day period sis. bukan last day