SAKIT GIGII

Salam ibu ibu . Kalau tengah pregnant memang kerap ke sakit gigi ? Macamana nak buat yee kalau sakit gigi . Saya sakit sampai nangis nangis nak buat ape pun tak boleh . Ada yg cakap kalau nak buat gigi kena tunggu 2nd trimester . Baby sy baru 9 week . Ada sape2 pernah alami ape yg saya rasa ? Mohon cadangan dan bantuan utk redakan sakit gigi . Gigi saya yg sakit tu kat tampalan lama , tapi gigi tu takde lubang pun ??

14 Balas

saya pun macamnii, nak gi klinik sbb nak keje nak ckp pun tak selesa. ada tips?

Sama dgn Saya. Pergi klinik doktor BG paracetamol je

sebaiknya pergi jumpa doktor .

Lebihkan kalsium